Spôsob zdaňovania autorských honorárov - Fekete, Imrich
Právne vzťahy, ktoré vznikajú v súvislosti s vytvorením, používaním a šírením literárnych a vedeckých diel upravuje Autorský zákon č. 383/1997. Príjem autorov z inej samostatnej zárobkovej činnosti, za príspevky do novín a časopisov a zo závislej činnosti. Praktické príklady.