Daň z príjmov právnických osôb - Borodovčák, Michal
Výpočet základu dane z príjmov právnických osôb za rok 1998 podľa ustanovenia zákona č. 386/1996 Z.z. o štátnom rozpočte Slovenskej republiky na rok 1997, ktorým bol vo viacerých bodoch zmenený zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Praktické príklady na daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 1998.