Dlhodobá nezamestnanosť a možnosti jej riešenia - Rievajová, Eva
Nezamestnanosť ako sociálno-ekonomický jav. Klasifikácia nezamestnanosti. Definícia dlhodobej nezamestnanosti. Doba evidencie nezamestnaných na úradoch práce. Nástroje aktívnej politiky trhu práce.