Colný dlh v prípade aktívneho zušľachťovacieho styku - Kubicová, Jana, 1961-
Vznik colného dlhu pri spätnom vývoze v rámci zušľachťovacieho styku aktívneho. Všeobecné ustanovenia o povinnosti platiť dovozné clo pri spätnom vývoze pri zušľachťovacom styku aktívnom. Vrátenie cla plateného pri spätnom vývoze v aktívnom zušľachťovacom styku.