Direct marketing 1998 očami členov ADiMa
Slovenský trh v oblasti direct marketingu. Predstavitelia niektorých členských agentúr ADiMA (Asociácia direct marketingu) odpovedajú na otázky ankety týkajúcej sa vývoja direct marketingu. Typické problémy slovenského trhu v oblasti direct marketingu. Úlohy a zameranie AdiMA a jej plány do budúcnosti.