Volkswagen v Amerike (a u nás)
Po rokoch upadajúceho predaja áut značky Volkswagen na americkom trhu nastal obrat. Úspešnosť značky Volkswagen Beetle v USA. Reklamná kampaň a nová reklamná agentúra. Inovatívne reklamné akcie. Reklama na Beetle. Plánovanie podpornej reklamnej kampane lounch Beetle na Slovensku.