Reklamný trh narástol o 19 perc. - Hapák, Pavel
Vývoj reklamného trhu na Slovensku. Trh v roku 1998 vzrástol oproti roku 1997 o 19 perc. Trh reklamy a hospodárska recesia. Hospodársky vývoj a reklamný trh. Vývoj hlavných ukazovateľov. Štruktúra výdavkov na reklamu, reklama do roku 2003. Vývoj parametrov rastu reklamného trhu. Metodika hodnotenia veľkosti reklamného trhu.