I. Harna: Nebolo by dobré, keby štát reguloval, kto a kde má stavať - Zverková, Daniela
Rozhovor s I. Harnom, ministrom výstavby a verejných prác SR, o problémoch bytovej výstavby na Slovensku. Tempo bytovej výstavby limituje nedostatok finančných prostriedkov. Novela zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania (ŠFRB). Súvislosti medzi výstavbou bytov a regionálnym rozvojom. Stavebné sporenie a hypotekárne úverovanie.