Podiel EÚ na vývoze Slovenska vlani stúpol na 56 percent - Barto, Martin
Výsledky zahraničného obchodu SR v r. 1998. Nedostupnosť údajov sťažuje porovnávanie s r. 1997. Vývoz a dovoz komodít a hotových výrobkov. Pokles vývozu do Českej republiky, Ruska a Ukrajiny. Rast vývozu do ostatných krajín CEFTA. Perspektíva slovenského vývozu je závislá na reformných krokoch v slovenskej ekonomike.