Priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1998 - Jánoš, Daniel
Vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb. Obsah jednotlivých riadkov daňového priznania. Výpočet základu dane. Tabuľky pomocných výpočtov. Výpočet dane.