Úvaha nad návrhom štátneho rozpočtu - Čelko, Ladislav
Hlavné prognózy štátneho rozpočtu SR pre rok 1999. Tvorba hrubého domáceho produktu v minulom a tomto roku. Očakávané zvýšenie ziskov pre Slovnaft a jadrovú elektráreň v Mochovciach. Dopad 10 perc. inflácie na ekonomiku. Nerovnováha v národnom hospodárstve. Bilancia príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu na rok 1999.