Zdanenie príjmov z obchodného, technického alebo iného poradenstva, služieb ... - Luknárová - Kutišová, Dalila
Zdanenie príjmov z obchodného, technického alebo iného poradenstva, služieb, riadiacej a sprostredkovateľskej činnosti a podobných činností poskytovaných na území SR subjektami so sídlom v cudzine. Problematika zadefinovania predmetu dane z príjmov u daňovníkov s obmedzenou daňovou povinnosťou. Registračná a oznamovacia povinnosť pri vzniku stálej prevádzkarne. Preukazovanie skutočností rozhodujúcich pre registráciu stálej prevádzkarne a uplatnenie daňového režimu.