Účtovanie v spoločnosti s ručením obmedzeným - Majorová, Miriam
Charakteristické znaky spoločnosti s ručením obmedzeným. Založenie a vznik spoločnosti. Základné imanie a vklady spoločníkov. Vklady z pohľadu účtovníctva. Práva a povinnosti spoločníkov. Orgány spoločnosti. Zánik a zrušenie spoločnosti. Príklady účtovania v spoločnosti s ručením obmedzeným bez zahraničnej majetkovej účasti a so zahraničnou majetkovou účasťou.