Príklad prevodu účtovného hospodárskeho výsledku na daňový, výpočet dane z príjmov a jej rozúčtovanie k 31. 12. 1998 - Vanko, Jozef
Štruktúra výpočtu dane z príjmu podľa činnosti. Výpočet dane podľa činnosti. Príklad uplatnenia odpočtu straty.