Etická samoregulácia - hlavná zbraň pri presadzovaní záujmov reklamného priemyslu v Európe - Babitzová, Eva
EASA (European Advertising Standards Alliance) - európska aliancia orgánov etickej samoregulácie v reklame. Etická samoregulácia - proces, ktorý chráni spotrebiteľa pred klamlivou, zavádzajúcou alebo urážlivou reklamou. Reklama a deti. Reklama na alkohol. Etická samoregulácia v Európe a na Slovensku.