Motivačné systémy v priemyselných podnikoch - Šimko, Pavel
Hmotná zainteresovanosť riadiacich pracovníkov. Výška zmluvných miezd. Riadenie motivačnej zložky mzdy. Hmotná zainteresovanosť stredného manažmentu a nižších technickohospodárskych pracovníkov a robotníkov. Kvalifikačné katalógy pracovných činností.