Stabilizovanie kľúčových zamestnancov podniku - Szarková, Miroslava, 1951-
Citlivosť malého a stredného podniku na personálne zmeny. Ekonomické, legislatívne a psychologicko-sociálne faktory stabilizácie zamestnancov.