Prezentácia vzťahu Európska únia - Slovensko hlavnými politickými aktérmi - Mesežnikov, Grigorij
Vzťahy Slovenska s Európskou úniou. Politické subjekty na Slovensku v rokoch 1994-1998 a ich stanoviská k vstupu do Európskej únie. Stanovisko EÚ k plneniu politických kritérií Slovenskom v súvislosti s jeho vstupom do EÚ.