K odpisovaniu osobných automobilov po 1. januári 1999 - Kováčová, Zdenka
Odpisovanie osobných automobilov a zahrňovanie nájomného do daňových výdavkov z prenajatých osobných automobilov je upravené novelou zákona o daniach z príjmov (zákon č. 397/1998 Z.z.). Limitovanie výšky nájomných splátok. (Príklady). Obmedzenia platné v rokoch 1995 a 1996.