V SCP Ružomberok pokračuje rozsiahla rekonštrukcia 7. papierenského stroja - Hrúz, Juraj
Severoslovenské celulózky a papierne (SCP), a.s. Ružomberok - investície do rekonštrukcie papierenského stroja. Investícia zvýši ročnú výrobu papiera. Financovanie investície. Rekonštrukcia by mala priniesť aj zvýšenie kvality. Vybrané hospodárske výsledky SCP Ružomberok.