Dedičstvo minulosti analýza právneho stavu v súvislosti s pracovnými kategóriami v dôchodkovom zabezpečení - Novotná, Eleonóra
Vznik systému pracovných kategórií. Vykazovanie zamestnaní I. a II. pracovnej kategórie v súkromných podnikoch. Predlžovanie obdobia vykazovania zamestnaní v preferovaných kategóriách.