Doplnkové dôchodkové poistenie - dobrovoľná nevyhnutnosť - Hvojník, Igor
Základné dokumenty, podľa ktorých poisťovňa vykonáva doplnkové dôchodkové poistenie: dávkový plán, zamestnávateľská zmluva, zamestnanecká zmluva. Doplnkové dôchodkové poisťovne na slovenskom poistnom trhu: Tatry - Sympatia, Stabilita, Horizont. (Príloha č. 3/1999).