Zodpovednosť za škodu pri pracovných úrazoch a chorobách z povolania - Jendrálová, Anna
Zásadou pri odškodňovaní pracovných úrazov a chorôb z povolania je objektívna zodpovednosť zamestnávateľa. Zákonné poistenie zodpovednosti zamestnávateľa za škodu pri pracovnom úraze alebo chorobe z povolania.