Ring voľný pre každého
Konkurencia súkromných spoločností a družstevného obchodu na Slovensku. Proces vývoja slovenského obchodu po roku 1989, vývoj obchodu spotrebných družstiev a potravinárskeho veľkoobchodu. Zoskupovanie súkromného obchodu v druhej polovici 90. rokov a jeho porovnanie s družstevným obchodom. Ťažká situácia menších predajní v konkurencii supermarketov.