Oslobodenie rodinných domov od dane zo stavieb v prípade nadstavby, ... - Harušťáková, Iveta
Poskytovanie oslobodenia od dane zo stavieb. Stavby podliehajúce dani zo stavieb. Charakteristika nadstavby, prístavby, stavebných úprav rodinných domov. Základné princípy oslobodenia od dane zo stavieb. Výpočet oslobodenia rodinného domu s prístavbou alebo nadstavbou. Príklady a ich riešenie.