Zákonné poistenie motorových vozidiel a platenie poistného v roku 1999 - Feketeová, Anna
Povinnosť platiť poistné zo zákonného poistenia. Subjekt, ktorý má povinnosť platiť poistné. Doba splatnosti poistného. Spôsob platenia poistného. Poistné za vozidlá s osobitným evidenčným číslom. Sankcia za omeškanie. Výška poistného zo zákonného poistenia na rok 1999.