Prípravné práce pred uzatvorením účtovných kníh a vyhotovením účtovnej závierky v jednoduchom účtovníctve - Vanko, Jozef
Rozsah prípravných prác a zhrnutie úloh pred uzavretím účtovných kníh a vyhotovením účtovnej závierky v jednoduchom účtovníctve. Vykonanie kontroly vecnej správnosti. Inventarizácia v podmienkach zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve. Formuláre na vykonanie inventúr. Zúčtovanie inventarizačných rozdielov v jednoduchom účtovníctve.