Železnice SR čaká výrazná reštrukturalizácia - Zverková, Daniela
Hospodárenie Železníc SR (ŽSR) v r. 1998, výška straty. Príčiny nepriaznivého hospodárskeho výsledku. Zadlženosť ŽSR. Základy dlhodobého programu reštrukturalizácie ŽSR. Po vytvorení akciovej spoločnosti musí nastať odčleňovanie obslužných a servisných činností formou kapitalizácie (podľa generálneho riaditeľa železníc).