Trvalé důsledky asijské finanční krize - Jonáš, Jiří
Finančná kríza v novovznikajúcich trhových ekonomikách - v juhovýchodnej Ázii. Faktory, ktoré spôsobili krízu. Prílev zahraničného kapitálu. Problémy s vysokým prílevom kapitálu.