Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 167/1997 Z.z. o forme, obsahu a náležitostiach colného vyhlásenia ...
Znenie vyhlášky MF SR č. 167/1997 Z.z. o forme, obsahu a náležitostiach colného vyhlásenia a o spôsobe vedenia colnej štatistiky v znení vyhlášky MF SR č. 373/1997 Z.z. a vyhlášky MF SR č. 3/1999 Z.z.