Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 15/1998 Z.z. o podmienkach udeľovania úradného povolenia na dovoz a vývoz tovaru a služieb ...
Znenie vyhlášky MH SR č. 15/1998 Z.z. o podmienkach udeľovania úradného povolenia na dovoz a vývoz tovaru a služieb v znení vyhlášky MH SR č. 193/1998 Z.z., vyhlášky č. 311/1998 Z.z. a vyhlášky č. 406/1998 Z.z. Prílohy: Zoznamy tovarov podliehajúcich licenčnému konaniu pri dovoze a vývoze.