Sociálna poisťovňa hospodárila vlani po prvý raz s fiškálnym deficitom - Suďa, Pavol
Hospodárenie Sociálnej poisťovne v r. 1998. Výška fiškálneho deficitu. Bežné príjmy a výdavky poisťovne. Porovnanie s predchádzajúcimi rokmi. Perspektíva hospodárenia poisťovne (fiškálne saldo) do roku 2002.