Spojité matematické modely niektorých ekonomických procesov - Barkar, Sergej Michajlovic
Spojité matematické modely niektorých ekonomických procesov. Dynamické modely opisujúce funkcie dopytu a ponuky. Vzorce. Riešenie difierenciálnych rovníc. Príklady.