Luknič, A.S.: Ochrana podnikateľských informácií. Bratislava, Slovak Academic Press 1998, 183 s. - Ivanička, Koloman
Recenzia publikácie Luknič, A.S.: Ochrana podnikateľských informácií. Bratislava, Slovak Academic Press 1998, 183 s. Význam publikácie amerického autora slovenského pôvodu A. Lukniča, ktorý pracuje už viac rokov na Slovensku, kde odovzdáva svoje poznatky slovenským študentom viacerých univerzít. Monografia pozostáva zo 7 kapitol, ktoré sa týkajú princípov ochrany informácií v podmienkach moderných informačných technológií.