Nový přístup ke klientům v retailovém bankovnictví - Fiala, Libor
Snaha bánk o znižovanie nákladov na obsluhu klientov na pobočke. Postupné zavádzanie automatizovaných distribučných kanálov. Propagácia nových produktov a služieb v bankách. Bankomaty nielen na výber hotovosti, ale aj na vklady.