Budeme mať prebytok ekonómov? - Polakovič, Ivan
Reforma univerzít v Európe ako odraz meniacej sa spoločnosti bez jasných výsledkov. Podiel vysokoškolsky vzdelaných pracovníkov na pracovnej sile v Európe. Celkový počet študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave, podľa fakúlt a foriem štúdia za rok 1997/1998.