Majcher, M. a kol.: Leasing, nástroj rozvoja podnikateľskej činnosti. Bratislava, Eurounion, spol. s r.o. 1998, 296 s. - Beňová, Elena
Recenzia publikácie Majcher, M. a kol.: Leasing, nástroj rozvoja podnikateľskej činnosti. Bratislava, Eurounion, spol. s r.o. 1998, 296 s. Monografia poskytuje komplexný pohľad na problematiku podnikania formou leasingu. Pozostáva z 10 kapitol, kde sa leasing popisuje z rôznych pohľadov. Kniha je praktický sprievodca leasingom v podmienkach SR.