Súčinnosť daňových orgánov a daňových subjektov v daňovom konaní - Jarinkovičová, Valéria
Problematika súčinnosti daňových orgánov s daňovými subjektami v priebehu daňového konania. Právna úprava daňového konania a základné zásady daňového konania. Jednotlivé fázy daňového konania. Žaloba proti rozhodnutiu správneho orgánu. Praktické príklady.