Zdaňovanie obchodných spoločností majetkovými daňami - Dudáš, Ján
Založenie a vznik spoločnosti. Základné imanie. Vklad nehnuteľnosti. Podiel obchodnej spoločnosti. Oceňovanie nehnuteľnosti. Cena pri prevode nehnuteľnosti na zahraničnú osobu. Daň z darovania pri bezplatnom nadobudnutí majetku. Dar alebo prevod a prechod nehnuteľnosti na spoločnosť s majetkovou účasťou štátu. Daň z dedičstva a obchodná spoločnosť. Vyrovnací podiel v materiálnej forme. Zrušenie a zánik spoločnosti bez likvidácie.