Ekonomická transformácia, jej sociálne a ekologické dôsledky - Goga, Marián
V dňoch 12.11.-13.11.1998 sa konala z príležitosti 30. výročia založenia Fakulty hospodárskej informatiky EU v Bratislave medzinárodná konferencia na tému Ekonomická transformácia, jej sociálne a ekologické dôsledky. Na vedeckej konferencii vystúpili so svojimi príspevkami odborníci zo Slovenska, Česka ako i ďalších európskych krajín. Závery konferencie boli inšpirujúce na hľadanie riešení problémov transformácie ekonomiky a pri vzdelávaní jej budúcich manažérov.