Překonání asijské finanční krize - Jonáš, Jiří
Závažnosť finančnej krízy v juhovýchodnej Ázii. Varovanie Medzinárodného menového fondu a jeho odporúčania v oblasti menovej a fiškálnej politiky. Štrukturálne reformy v ázijských krajinách. Zmeny medzinárodného finančného systému. Kontrola pohybu kapitálu.