Účtovanie peňažných prostriedkov v cudzej mene v sústave jednoduchého účtovníctva - Jánoš, Daniel
Zmena kurzového režimu slovenskej koruny z fixného na plávajúci kurz a účtovanie peňažných prostriedkov v cudzej mene v sústave jednoduchého účtovníctva. Dopad novelizácie devízového zákona.