Príklad prevodu účtovného hospodárskeho výsledku na daňový, výpočet dane z príjmov a jej rozúčtovania k 31.12.1998 - Vanko, Jozef
Celkový hospodársky výsledok, jeho štruktúra pred zdanením. Štruktúra výpočtu dane z príjmu podľa činnosti. Výpočet splatnej dane podľa činnosti. Príklad uplatnenia odpočtu straty.