Ako zvládnuť a riadiť počiatočný rast podniku
Šesť najdôležitejších fáz rastu podniku. Internet a jeho dopad na spôsob podnikania. Virtuálny komunikačný a informačný priestor. Distribučný a transakčný priestor. Zabezpečenie samofinancovateľnosti rastu podniku. Cyklus prevádzkových peňažných prostriedkov. Marketingový spôsob myslenia. Definícia trhových priestorov. Cyklus aktivity zákazníkov.