Mohou banky pomoci při druhotné platební neschopnosti? - Marvanová, Marie
Príčiny druhotnej platobnej neschopnosti. Vzťahy medzi dodávateľmi a odberateľmi. Spôsoby platobného zaistenia. Pomoc bankového sektora.