Nemocenské a dôchodkové zabezpečenie spoločníka s.r.o. a starobný dôchodok - Novotná, Eleonóra
Práca spoločníka pre spoločnosť s ručením obmedzeným. Vloženie vkladu a účasť spoločníka na nemocenskom a dôchodkovom zabezpečení. Spoločník môže pre spoločnosť vykonávať prácu: 1. Bez uzavretia pracovnoprávneho vzťahu. 2. Vykonávanie práce spoločníka v pracovno-právnom vzťahu, t.j. v pracovnom pomere. Pracovný pomer. Dohody o prácach mimo pracovného pomeru.