Stravovanie zamestnancov po novelizácii zákonníka práce - Vaseková, Oľga
Zmeny a doplnenia ustanovení Zákonníka práce zákonom č. 43/1998 Z.z. Externé zabezpečenie stravovania. Pracovná zmena pre účely stravovania. Krátenie nároku pri neodpracovaní pracovnej zmeny. Nároky pri pracovnej ceste. Preukázanie odôvodnenosti nezabezpečenia stravovania. Poskytnutie ďalšieho hlavného jedla. Príspevok na stravovanie. Stravovanie zamestnancov na chránených pracoviskách, chránených dielňach.