Nová rozpočtová klasifikácia výňatok z príručky na zostavenie návrhu rozpočtu na rok 1999
Uplatňovanie rozpočtovej klasifikácie v štátnom rozpočte. Spôsob používania rozpočtovej klasifikácie. Zmeny a úpravy rozpočtovej klasifikácie pre rok 1999. Príl. č. 2 k Príručke na zostavenie návrhu rozpočtu na rok 1999. Schéma základného členenia rozpočtovej klasifikácie. Prehľad rozpočtových skupín a rozpočtových oddielov. Prehľad hlavných kategórií a kategórií. Odvetvová klasifikácia. Ekonomická klasifikácia. Zoznam rozpočtových kapitol štátneho rozpočt SR. Zoznam štátnych fondov. Príl. č. 3: Orientačný prehľad neštandardných podpoložiek.