V Dusle vylučujú možnosť predaja celého podniku zahraničnému investorovi - Neštrák, Bohumil
Hospodárenie Dusla, a.s. Šaľa v r. 1998, medziročný pokles tržieb. Podiel produkcie určenej na export. Pokles predaja na domácom trhu. Finančná situácia Dusla je stabilná. V r. 1999 sa má spustit do prevádzky nová výrobňa kyseliny dusičnej. Záväzky spoločnosti voči FNM. Produkty spoločnosti z vlastného výskumu. Prognózy Dusla na r. 1999.