Ruská krize - Votápek, Vladimír
Dopad a dôsledky krízy v sociálnej oblasti v Rusku. Zhoršenie kvality života ruskej spoločnosti a väčšiny relevantných demografických ukazovateľov. Nedostatočné sociálne reformy v Rusku.